Ana Krce

Navdušujejo jo potovanja, večerje v restavracijah in iskanje najboljših nakupovalnih ponudb. Zaradi radovednega značaja se nenehno zanima za odkrivanje novih krajev in priložnosti.

Ena njenih najvidnejših lastnosti je tudi izjemna sposobnost urejanja in organiziranja. Njena ljubezen do potovanj se ne kaže le v nenehnem iskanju novih dogodivščin, temveč je tudi izoblikovala njen pristop načrtovanja in finančne odgovornosti. S svojim izostrenim očesom bralcem prinaša nove ponudbe in blagovne znamke ter vsak dan ponuja nasvete, kako pametneje nakupovati.

Je tudi ljubiteljica nakupovanja in pobegov izven mesta in vsaka izkušnja, ki jo doživi, jo spodbuja k pisanju, branju in odkrivanju vedno nekaj novega. To se odraža tudi v njenem strokovnem znanju – je namreč strokovnjakinja za trženje in oglaševanje in je delala za nekatere največje športne in modne znamke, kot so Adidas in Under Armour. Svoje znanje s področja e-trgovine in trženja je vnesla v vsebino in blog članke na spletnih straneh Mega Kuponi.

Aktivno življenje je povezano tudi z visokimi stroški, zato Ana pred nakupom smučarske in pohodniške opreme vedno preveri popuste na 8a, poleti pa so njena najljubša očala znamke Polaroid, ki jih na Eyerimu kupi po nižjih cenah. Navsezadnje je pisanje bloga mnogo lažje, če to počneš na daljavo s plaže ali gorskega letovišča. Ana si prizadeva, da bi naša vsebina vsakemu bralcu pomagala doseči finančno svobodo in mu prinesla

prijetna doživetja!

Članki avtorja ⁨Ana Krce⁩


MegaKuponi e-novice

Naroči se na naše e-novice in prejmi ekskluzivne ponudbe in informacije o novih akcijskih ponudbah.

Ostani na tekočem z najnovejšimi razprodajami in kuponi
Ročno testirano 100% brezplačno Odjaviš se lahko kadar koli