Iščeš pohištvo za teraso in balkon? Oglej si spomladanske popuste!

Preživeli smo prvomajske praznike, mnogi pa smo se odločili prve prave pomladne dni preživeti v naravi. Spomladansko uživanje v naravi je res čudovito. Rezen, če imaš alergije.

Toda na žalost temu užitku kmalu sledi razočaranje v obliki čiščenja terase, ki jo preostanek leta koristimo kot lopo. Srečneže, ki se ponašajo z vrtom, pogosto čaka mukotrpno čiščenje plastičnih stolov in miz iz prejšnjih let. Da o košnji trave niti ne govorimo.

Torej, če ste se namesto večurnega čiščenja, pospravljanja smeti in pritoževanja nad smradom odločili, da boste ustvarili kotiček, kjer boste lahko zunaj v miru spili kavo, vam v nadaljevanju predstavljamo ugodno pohištvo in zunanjo dekoracijo za vaš mali raj:

  • vidaXL – Najlepše in najugodnejše zunanje pohištvo in dekoracija
  • Shoppster – Odlični popusti na vrtno orodje in pohištvo
  • BigBang – Mega cene za vsa orodja, s katerimi lahko izboljšaš svoj vrt
Foto: pexels.com

V dneh, ko večino časa preživimo pred zasloni in v notranjosti, je zelo pomembno, da imamo prostor, kjer lahko spijemo kavo ali limonado na prostem. In tu tiči razlog: Znanstveniki so dokazali, da skupno deset dreves okoli vašega bloka izboljša vaše zdravje, ljudje se zaradi tega počutijo kar sedem let mlajši!

Ok, subjektiven občutek zdravja je pač – subjektiven. Toda kdo lahko trdi, da se bolje počuti na betonu kot v travi? Pravzaprav, ko se želiš dobiti s prijateljico na kavi ali sprehodu, da se lahko v miru pogovorita, bo verjetno tvoja izbira kavarna z vrtom in ne dnevna soba.

Torej, preden se zapodiš v vrtni center po lepo rastlino, ki bo polepšala tvoj balkon ali teraso in bo njeno preživetje odvisno le od tebe, si oglej te trgovine in njihovo zunanje pohištvo ter dekoracijo.

V ponudbi imajo vse, kar potrebuješ za urejanje vrta in balkona. In ko rečemo vse, tudi mislimo vse – najdeš lahko bazene in trampoline, opremo za peko na žaru ali pa celo novo kosilnico. Avtomatske so zakon. Še posebej, če so na znižanju.

Na voljo pa so tudi lepe zunanje svetilke, nove blazine in tudi novo zunanje pohištvo, vse kar potrebuješ, da lahko uživaš v letošnjih lepih dneh!

Foto: pexels.com

vidaXL - Najlepše in najugodnejše zunanje pohištvo in dekoracija

V kolikor želiš polepšati svoj vrt ali teraso, je prva točka, ki jo je vredno obiskati, vsekakor vidaXL . Ko klikneš na zavihek “Vrt in prosti čas”, lahko najdeš vse kar potrebuješ, da tvoj načrtovani mali raj postane resničen.

Trenutno so na znižanju bazeni, zato se lahko pripraviš na poletje po najugodnejših cenah. Ne pozabi tudi na čudovite trampoline, ki bodo zaposlili najmlajše, ti pa boš lahko v miru spila kavo.

Seveda je na voljo tudi vrtno pohištvo vseh oblik in stilov, in to po zelo ugodnih cenah. Če te zanima dekoracija, lahko najdeš vse od manjših cvetličnih loncev pa celo do lesenih hišk. Zagotovo imajo največji izbor cvetličnih loncev, zato te že vnaprej opozarjamo, da se v ponudbi ne izgubiš in najprej preveriš dimenzije, šele nato kako lepe so!

Najdeš lahko tudi vse tiste praktične izdelke, ki poskrbijo, da bo vrt čist in urejen. V kolikor imaš hišnega ljubljenčka si oglej, kaj ponujajo med izdelki in pripomočki za živali – najdeš lahko igračke za tvojo mačko ali psa, pa tudi kovinske kletke za živali.

Shoppster - Odlični popusti na vrtno orodje in pohištvo

Če te bolj kot lepota zanima praktičnost – bo Shoppster kot nalašč zate. Zanimivo je, da so vrt in orodje združili v eno kategorijo, zato ti svetujemo, da si je ne ogleduješ takrat, ko je zraven tvoj mož. Morda bo pomislil, da mu boš za rojstni dan ali naslednji praznik kupila nov vrtalnik.

Ko rečemo praktičnost, mislimo na vse, kar potrebuješ, da resnično uživaš na svojem vrtu ali dvorišču. Tako zate, kot za vse goste in prijatelje, ki bodo neusmiljeno izkoriščali dejstvo, da ima vrt prav vikend.

Tukaj lahko najdeš žare, kar je ponovno, zelo lepo darilo za fanta ali moža, senčnike in ležalnike. Na voljo je tudi odlična ponudba zunanjega pohištva. Izbiraš lahko med celotno zunanjo vrtno garnituro, stoli, mizami, “visečimi stoli jajčki”, pa tudi tendami, ograjami in paviljoni. V kolikor pa si želiš bazena, ima Shoppster v ponudbi tudi to – s cenami, ki jih ne najdeš nikjer drugje.

Po drugi strani pa, če tvoj vrt najprej potrebuje temeljito čiščenje in šele potem vse ostalo, si oglej razdelek “Vrtno orodje”. Tu lahko najdeš kosilnice, visokotlačne čistilnike, električne škarje in različna ročna orodja, s katerimi lahko urediš svoj vrt, ne da bi te ob tem preveč opeklo na soncu.

BigBang - Mega cene za vsa orodja, s katerimi lahko izboljšaš svoj vrt

Če je tvoj vrt že lep in urejen, ampak ga želiš nekoliko…no, posodobiti, potem je najbolje da skočiš do BigBang-a . V kolikor je opremljen z elektriko, jo najdeš tu, in to po odličnih cenah, ki niso na voljo v drugih trgovinah z električno opremo.

Tu lahko najdeš kamero, da lahko posnameš krta, ki te nadleguje. Imajo tudi najboljšo LED razsvetljavo, s katero lahko vsako dolgočasno žarnico spremeniš v zabavo na klik. Na voljo pa je tudi dobro ozvočenje, ki ne sme manjkati na nobeni dobri zabavi.

Poleg tega še en zanimiv podatek: tu lahko najdeš dobro izbiro solarnih panelov. V kolikor imaš v lasti vikend, si želiš kampirati, ali pa preprosto potrebuješ elektriko brez ogromnega računa ob koncu meseca, razmisli o tej precej ugodni naložbi.

Gremo ven, dokler še ni vroče

Ni lepšega časa za uživanje pod jasnim nebom, razen kadar pada dež, tako kot za prvomajske počitnice. Bistvo je, da nima smisla sedeti notri, saj bo 30 stopinj še preden rečeš keks, in takrat bomo vsi viseli pod klimo.

Hkrati pa je imeti košček prostora, kjer lahko zgolj sediš in uživaš, ne da bi ti bilo potrebno teči v bližnjo kavarno in preplačati kavo, res pravo bogastvo. V bistvu je potrebno le nekaj pozornosti in ljubezni – nekaj, kar na splošno ignoriramo, ko je zunaj hladno.

Za ureditev tvojega balkona in zamenjavo starih cvetličnih loncev, zabojev in nekaj plastike za lepo pohištvo in čudovito dekoracijo, v kateri lahko uživaš, ti ni potrebno zapraviti celega premoženja – izkoristi eno od teh ugodnosti in osveži svojo teraso!

Ana Krce - Mega Kuponi

Ana z izostrenim čutom za popuste in talentom za odkrivanje skritih ponudb, vsakodnevno pomaga našim bralcem pri iskanju najboljših spletnih popustov.

Z večletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine, pazljivo spremlja trende in ponudbe lokalnih spletnih trgovin, da bi MegaKuponi postali središče za pametne kupce, ki iščejo največje popuste.

Kadar ne išče naslednjih velikih popustov, Ana uživa v potovanjih, učenju tujih jezikov ali iskanju novih restavracij z edinstveno ponudbo.