Božični puloverji - Vemo, da si jih želiš in tukaj lahko izveš, kje jih kupiti ugodno!

Povsod jih je mogoče videti - v trgovinah, na oglasih, na Instagramu. “Grdi” božični puloverji niso le faza, ki se konča, ko petja Mariah Carey ni več mogoče zaslediti po trgovinah – postali so legitimni modni trend, kjer vse trgovine vsako leto znova tekmujejo, ali imajo bodisi najbolj udobne ali kičaste modele.

In kaj dejansko drži glede teh puloverjev, kar je težko opaziti, dokler visijo na obešalniku? So zelo topli, mehki in kar je najbolj pomembno, veseli – v tvoj dom bodo prinesli pravo praznično vzdušje!

Se morda sprašuješ, kje najti ta čarobni praznični trend po najboljši ceni? Tu je nekaj predlogov:

  • Največji izbor moških božičnih puloverjev - CROPP
  • Elegantne božične kombinacije za ženske - Mohito
  • Najrazličnejši božični puloverji in modeli za otroke - Sinsay
  • Božični puloverji za celo družino - Factcool

Božični puloverji - kaj so in kako jih prepoznaš

No pa poglejmo, kaj božični puloverji pravzaprav so.

Še en trend, ki se je v zadnjih letih počasi prikradel v naša življenja, so ravno božični puloverji in outfiti. Na policah izstopajo kot dež v Ljubljani, v njem se ti zdi, da ti nikoli še ni bilo tako udobno in prijetno, na slikah in na Instagramu pa tako perfektno dopolnjujejo praznično vzdušje, da nam pravzaprav sploh ni jasno, zakaj smo toliko časa čakali, da so postali popularni tudi pri nas.

Foto: pexels.com

Večinoma so na voljo v rdeči, zeleni ali beli barvi, z vsaj enim, običajno pa z več božičnimi motivi: na njih lahko najdeš Sneguljčico, Božička, jelenčke ali božične smrečice. Proizvajalci so pogosto kar malo norčavi: čim več, tem bolje, tako lahko zlahka najdeš pulover, na katerem je prikazano pravzaprav vse in tako postane le en velik zabris puloverja v prazničnih barvah. Po drugi strani pa se nekatere blagovne znamke osredotočajo predvsem na praznične barve, medtem ko je božični tisk na minimumu, kar pripomore k temu, da lahko pulover nosiš tudi izven praznikov, in kar je najbolj pomembno, izven Instagrama.

Na začetku so bili tovrstni puloverji kupljeni kot norčavo božično darilo, a danes ima vsak dom vsaj enega na zalogi. Tako ima sigurno vsak na zalogi vsaj kombinacijo za najmlajše, saj so ravno ti tudi najprikupnejši. Nekateri so se popolnoma predali in sprejeli tako svetleče kot klasične modele ter si ne morejo zamisliti božičnih praznikov brez svojega posebnega puloverja.

Vmes se je to še stopnjevalo in sedaj niso v fokusu le puloverji – najdemo lahko tudi božične pižame, kopalne plašče, majice in trenirke. Skupaj ti omogočajo, da se vklopiš v praznično vzdušje, ko piješ jutranjo kavo, treniraš ali ko spiš. Poleg tega, če kupiš izdelke za celotno družino, imaš več možnosti za praznične slike, bolj vesele zajtrke v pričakovanju praznikov in nasploh boljše praznično razpoloženje v celotnem domu!

Kje lahko kupim “cozy” božični pulover s popustom?

Ne skrbi, v času praznikov lahko vstopiš v katerokoli trgovino in že jih lahko vidiš viseti na obešalnikih. Skupaj z njimi pridejo tudi debele etikete, ki so v trendu, popusti pa so pogosto na voljo šele po praznikih.

Če želiš imeti božični pulover, ker ga potrebuješ za Instagram, se želiš za popolno atmosfero bolj praznično počutiti pod smrečico ali z darilom ali ga želiš nekomu zgolj podariti za darilo (oz. mu nagajati pri izbiri kičastega modela, ki pa jih je vse manj), ne bo enostavno oropati banke za takšno vsoto.

Namesto, da ješ cmoke in načrtuješ nakup teh puloverjev za prihodnje leto, ti ponujamo nekaj online trgovin, kjer jih lahko kupiš s precejšnjim popustom, poleg tega pa bodo prispeli pravočasno do božičnih praznikov.

CROPP - Moški božični puloverji

V kolikor želiš fantu, bratu, očetu, dedku ali stricu podariti božični pulover, te pri tem podpiramo. Največji izbor modelov in različnih motivov lahko seveda najdeš na CROPP spletni strani, na voljo so tako piščančki v rdečih kapicah kot klasični modeli z jelenčki. Za dedka vseeno priporočamo klasične kariraste modele v prazničnih barvah. V CROPP trgovini jih lahko najdeš po občutno nižjih cenah kot drugje, tako da morda ni slaba ideja nakup enega za vsakega!

Mohito – Božični puloverji za ženske s stilom

Ni nujno, da so puloverji kičasti. Če želiš izgledati elegantno, vendar vseeno praznično, ti Mohito ponuja elegantne kose v čudovitih rdečih odtenkih, vendar z ravno pravo mero bleščic in kamenčkov. Seveda pa imajo v ponudbi tudi tople in udobne puloverje s prazničnim “vajbom”, zaradi katerih ne boš postala božična smrečica št. 2, temveč jih boš lahko nosila v vsaki situaciji.

Foto: pexels.com

Sinsay – Pisani božični puloverji za najmlajše

Najmlajši v božičnih puloverjih zagotovo izpadejo najbolj srčkani! Na voljo so tako praznični dinozavri (da, tudi to je možno), Grinch, roza pingvini, kot prisrčni bodiji za dojenčke. Zato ne čakaj in svoje najmlajše za božično slikanje opremi v trgovini Sinsay!

Factcool – Božični puloverji za celotno družino

Želiš celotno družino obleči v božično vzdušje in vse najti na enem mestu? Potem pojdi na Factcool. Najdeš lahko najbolj kičaste puloverje zanj, najudobnejše puloverje zate in najbolj praznične za tvoje najmlajše. Poleg tega smo prepričani, da lahko najdeš večino daril na enem mestu in to po zelo ugodni ceni.

Kaj pa si ti misliš o božičnih puloverjih?

Dobra fora, lep kos ali zgolj trend? Lahko si misliš kar hočeš, eden se bo zagotovo našel v tvoji omari, pa naj ti bo to všeč ali ne. Morda ga dobiš kot darilo, morda nekdo prireja novoletno zabavo, pa nočeš pokvariti vzdušja ali pa ga uporabiš, da razbiješ neprijetno tišino med sorodniki, taščo ali v katerikoli skupini, kjer se ne počutiš prijetno. Morda pa preprosto spleteš božične puloverje, saj veš da so sestavni del “cozy” prazničnih dni in da se jih bo vsak razveselil za darilo!

Ne glede na to kako gledaš na njih, bi morali ti letos biti na tvojem nakupovalnem seznamu. V kolikor želiš božične nakupe opraviti na spletu s čim manj stresa in čimbolj ugodno, si oglej našo ponudbo najboljših božičnih popustov in uživaj v načrtovanju daril, okraskov in prazničnega vzdušja v tvojem priljubljenem božičnem puloverju!

Ana Krce - Mega Kuponi

Ana z izostrenim čutom za popuste in talentom za odkrivanje skritih ponudb, vsakodnevno pomaga našim bralcem pri iskanju najboljših spletnih popustov.

Z večletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine, pazljivo spremlja trende in ponudbe lokalnih spletnih trgovin, da bi MegaKuponi postali središče za pametne kupce, ki iščejo največje popuste.

Kadar ne išče naslednjih velikih popustov, Ana uživa v potovanjih, učenju tujih jezikov ali iskanju novih restavracij z edinstveno ponudbo.