Kaj je Temu in kako najti Temu kode za popust?

Kdo se še spomni časov, ko smo ugodno naročali na eBayu, nato pa mesec ali dva čakali na paket? Zatem je prišel slavni AliExpress, in ko smo že mislili, da ugodneje ne more biti – ja na sceno prišel Temu! Vsi govorijo o njem, hvalijo nizke cene in hitro dostavo v Slovenijo, po družbenih omrežjih se delijo linki…ampak kaj je pravzaprav Temu in zakaj je tako popularen?

V nadaljevanju bomo odgovorili na ta vprašanja in tudi pojasnili, kako še ugodneje kupovati s Temu kuponi za popust in triki za prihranek.

Kaj je TEMU?

Temu je kitajska spletna trgovina podobna AliExpressu, kjer na kratko lahko najdeš vse! Ne glede na to, ali potrebuješ dekoracijo za dom, posodo, vrtne pripomočke, gaming opremo, oblačila ali sončna očala, ima Temu vse to v svoji neskončni ponudbi. Potrebno je samo obiskati Temu spletno stran in pregledati seznam kategorij, da najdeš točno to kar potrebuješ. Če ne veš, katera kategorija bi bila najbolj ustrezna, lahko enostavno pobrskaš po spletni strani.

Pred kratkim so za še bolj enostavno kupovanje in izbor izdelkov ter plačilo lansirali tudi slovensko različico Temu spletne trgovine. Dovolj je, da odpreš njihovo spletno stran in začneš z iskanjem, na zgornjem delu pa lahko takoj vidiš trenutno najbolj priljubljene izdelke („Best Sellers“ del), kot tudi priložnostne akcije kot so top izdelki za valentinovo.

Kako najlažje nakupovati in prihraniti na Temu-ju?

Poleg tega, da so Temu izdelki že sami po sebi zelo ugodni, obstaja še več načinov, kako prihraniti pri nakupu. Ob tem lahko največ pridobijo novi uporabniki, torej tisti, ki še nimajo Temu aplikacije ali uporabniškega računa. Čeprav je nakup možen tudi prek njihove spletne strani, je Temu aplikacija bolj priporočljiva prav zaradi prihrankov in kuponov, ki jih vsak nov uporabnik aplikacije prejme ob registraciji.

Foto: pexels.com

V kolikor naložiš aplikacijo in se registriraš prek naše Temu povezave, prejmeš kupone za prvi nakup v skupni vrednosti 100€. Če pa ob tem uporabiš tudi Temu kodo za popust, prejmeš dodatni 30% popust na naročilo. Poleg tega je dostava v Slovenijo skoraj vedno brezplačna, še posebej, če naročiš več izdelkov skupaj.

Kakšne so izkušnje s Temu spletno trgovino?

Vsi vemo, da je Temu nova spletna trgovina na našem trgu, zato se tudi ti sigurno sprašuješ "Ali je Temu zanesljiv?" in "Ali lahko varno nakupujem na Temu spletni strani?" Odgovor je "da". Temu je zanesljivo podjetje, ki zagotavlja zadovoljstvo strank, kvaliteto izdelkov in hitro dostavo naročil. Tudi naša ekipa Mega Kuponov je preizkusila nakup prek spleta in aplikacije in smo zadovoljni tako s kupljenimi izdelki kot s popusti!

Vendar ti ni treba verjeti na besedo! Na Temu spletni strani so jasno navedeni pogoji prodaje in dostave, kot tudi postopek brezplačnega vračila izdelkov (za prvo vračilo). Poleg tega ima Temu poseben program zaščite kupcev (eng. Temu Purchase Protection Program) , ki zagotavlja vračilo tvojega denarja, v kolikor prejeti izdelki ne ustrezajo opisu ali fotografijam v njihovi ponudbi, v kolikor so izdelki prispeli poškodovani, dostava močno zamuja ali pa izdelki sploh niso bili dostavljeni. Zahvaljujoč temu se ti ni potrebno spraševati, kaj se bo zgodilo s tvojim denarjem, v kolikor paket sploh ne pride, ampak se lahko preprosto prek klepeta obrneš na Temu oddelek za pomoč uporabnikom in hitro boš prejel/a povračilo denarja.

V kolikor te še naprej zanimajo Temu ocene in se želiš dodatno prepričati o pozitivnih izkušnjah Temu nakupa, je dovolj, da si na hitro ogledaš Facebook skupine za nakupovanje ali enega izmed številnih TikTok video posnetkov z mnenji in podrobnimi opisi ter ocenami kupljenih izdelkov.

Temu prilagoditev cen in vračilo denarja

Dodatna ugodnost Temu nakupovanja je tudi v tem, da imaš v nekaterih primerih pravico do povračila denarja, v kolikor se cene tvojih izdelkov po naročilu znižajo. Kako točno to deluje? Recimo, da danes naročiš okrasek, ki stane 6€. Po dveh tednih, ko je tvoje naročilo že prispelo opaziš, da isti okrasek v Temu aplikaciji sedaj stane 4€. V tem primeru imaš pravico zahtevati prilagoditev cene, torej 2€ razlike v ceni lahko dobiš nazaj. Celoten postopek lahko hitro sprožiš v svojem uporabniškem profilu, ko klikneš na izdelek, katerega cena se je spremenila.

Foto: pexels.com

Kateri načini plačila so na voljo v Temu aplikaciji?

Temu omogoča vse priljubljene načine plačila, vključno s PayPalom, debetnimi in kreditnimi karticami, Apple in Google Payom. Od tebe je odvisno, kateri način plačila ti najbolj ustreza, Temu pa zagotavlja varno plačilo in zasebnost tvojih plačilnih podatkov. Za več informacij o možnostih plačila ti priporočamo, da vedno preveriš uradne podatke na Temu spletni strani ali v aplikaciji.

Deljenje Temu povezav s prijatelji

Temu vsem uporabnikom poleg prihranka ponuja tudi možnost dodatnega zaslužka. Vse kar moraš storiti je, da deliš Temu povezavo, ki jo najdeš v svojem profilu, s svojo družino in prijatelji. Na ta način, v kolikor bodo tvoji prijatelji naložili aplikacijo, se registrirali ali opravili nakup prek Temu, zaslužiš določen znesek. Tako zaslužen denar si lahko preprosto izplačaš prek PayPala, nato pa ga uporabiš za nadaljnje nakupe ali pa ga prenakažeš na svoj bančni račun.

Skratka– ne izgubljaj časa z razmišljanjem, zakaj vsi govorijo o Temu-ju, temveč se sam/a prepričaj, zakaj je aplikacija nova uspešnica in odlična priložnost za ugodne spletne nakupe!

Ana Krce - Mega Kuponi

Ana z izostrenim čutom za popuste in talentom za odkrivanje skritih ponudb, vsakodnevno pomaga našim bralcem pri iskanju najboljših spletnih popustov.

Z večletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine, pazljivo spremlja trende in ponudbe lokalnih spletnih trgovin, da bi MegaKuponi postali središče za pametne kupce, ki iščejo največje popuste.

Kadar ne išče naslednjih velikih popustov, Ana uživa v potovanjih, učenju tujih jezikov ali iskanju novih restavracij z edinstveno ponudbo.