Valentinovo darilo za fanta - Kaj mu kupiti, če še nisi?

Valentinovo se hitro približuje in z njim glavno vprašanje: “Kaj kupiti svojemu partnerju za valentinovo?” Ker vsi dobro vemo, da nikoli nič zares ne potrebujejo, ko pa že, pa si to preprosto kupijo sami.

Saj ne vemo, komu je težje. Dekletom, ki ste v novih razmerij, ki fantov niti še dodobra ne poznate ali pa dekletom, ki ste v razmerij že dolgo časa in ste idejo za darilo zagotovo že porabila za enega od rojstnih dnevov ali pa lanskoletno valentinovo. Vemo, zna bit kar naporno.

Te zanima, kako se zagate rešijo ženske na Japonskem? Na valentinovo svojim boljšim polovicam kupijo zgolj čokolado. Ja, to je vse! Pokličejo dostavljalca, naročijo čokolade za vse moške v svojem življenju, jim jih pošljejo in problem je rešen.

No, če te je navdušila ta tradicija iz Japonske, jo lahko uporabiš za letošnje valentinovo darilo, če pa te ideja ni čisto prepričala, pa spodaj najdeš seznam idej, kje dobiti idealno valentinovo darilo za fanta, ki bo tako ugodno kot ena sama bombonjera.

  • Temu - Vsa darila za valentinovo na enem mestu
  • K4G - Idealno darilo za valentinovo za tvojega najljubšega gejmerja
  • Cropp - Obleci ga v najnovejše modne trende
  • Shoppster - Vse za ljubitelje različnih hobijev na enem mestu
Foto: pexels.com

Kako veš, kaj mu kupiti za valentinovo?

Naj na kratko povzamemo, kar že zagotovo veš, ko gre za nakupovanje valentinovega darila za fanta. Najboljše je, da se spremeniš v napol vohuna, napol bralca misli. Bodi pozorna na to, kaj ga zanima, o čem govori s prijatelji in kakšna darila je prejel za praznike, s katerimi je bil najbolj zadovoljen (verjetno s spodnjim perilom in nogavicami).

Pravijo, da če želiš izvedeti, kaj si res misli, ga moraš med tem, ko govori v spanju, prijeti za komolec in takrat ti bo odgovoril na vsa vprašanja čisto po resnici. Lahko poskusiš, a ne moremo ti zagotoviti uspeha.

V kar pa smo prepričani je, da ti lahko pomagamo s tem, da ti postrežemo z nekaj predlogi trgovin, ki ponujajo velik izbor stvari, ki so lahko ugodno darilo fantovo valentinovo darilo. Torej, ko se znajdeš v dvomih glede potencialnih daril, ne oklevaj pri izbiri tega ali onega - vzemi oboje in zagotovi darilo za naslednji praznik ali rojstni dan, ne da bi presegel svoj mesečni proračun. Če pa med nakupovanjem najdeš še nekaj zase, ne boš boš obžalovala zapravljenega denarja, saj so cene tako ugodne.

1. Temu - Vsa možna darila za valentinovo

Če že imaš idejo, kaj bi lahko kupila kot darilo, ampak ne preneseš gneče v nakupovalnih središčih, je vse kar moraš storiti, da obiščeš Temu - največje nakupovalno središče na spletu.

No, ne pretiravajmo - na Temu boš našla različne pripomočke za svojega partnerja, s katerimi bo zagotovo zadovljen, pa tudi športno opremo za fizično aktivne in čokolade, o katerih smo govorili zgoraj.

Najdeš lahko tudi odličen izbor parfumov (ki so skoraj vedno odlično darilo), oblačil, pa tudi avtomobilske in motorne opreme. Vemo, da za slednje nimaš pretiranega interesa, ampak če si imela občutek, da včasih bolj ljubi svoj štirikolesnik kot tebe - tukaj lahko najdeš popolno valentinovo darilo, ki ga bo popolnoma sezulo!

2. K4G - Sanje vsakega gejmerja

Če tvoj partner rad preživlja ure in ure s slušalkami na ušesih, zatopljen v ekran, imaš vsaj srečo, da te pusti pri miru in imaš čas zase. Čeprav se je verjetno opremil z najboljšo gejmersko opremo, ki si jo lahko privošči, mu lahko vedno kupiš nekaj, da jo dopolniš. Poleg tega še ena igra zagotovo ne more škoditi - pazi samo, da ne zbereš tiste, v katero se bo tako zatopil, da boš pozabila, da si sploh v razmerju!

Foto: pexels.com

Na spletni strani K4G boš našla veliko izbiro iger, ključev in računov Steam, ki jih lahko podariš svojemu fantu za letošnje valentinovo - izkoristi še naš ekskluzivni kupon s 10 % popustom na vse igre! Spremljaj, v kakšne fantazijske svetove najraje vstopa, vprašaj njegove prijatelje ali pa na skrivaj prebrskaj njegovo zbirko igro na Steamu in mu izberi naslednjo pustolovščino po neverjetni ceni.

Bonus ideja: Pridruži se mu! Igre za več igralcev, kjer lahko igrata skupaj ali drug proti drugemu, so lahko odlično darilo za oba, da preživeta prosti čas skupaj!

3. CROPP - Najbolj trendovski motivi na enem mestu

Moški se redko razveselijo oblačila za darilo, kot se ga razveselijo ženske - a v CROPP boš našla res najnovejše in zanimive motive, ob katerih ne bo moral ostati ravnodušen.

Od motivov, ki so prišli naravnost iz pisarne Dunder Mifflin, do anime odtisov, do Marvela, zagotovo boš našla odličen kos, ki mu bo omogočilo, da svoje interese deli s celemu svetu.

Seveda ne mislimo samo na majice in jopice - najdeš odlične dodatke, kot so nahrbtniki, klobuki in denarnice, pa tudi ovitke za mobilne telefone, vse telirano po njegovem interesu. Če želiš iti še korak dlje, boš našla nogavice in boksarice s smešnimi motivi, ki bodo pri tvojem fantu zagotovo velik hit!

4. Shoppster - Vse na enem mestu za hobije in orodja

Rad brklja po hiši, jo popravlja in ima spretne prste za izdelovanje novih stvari? Oh, kako si lahko srečna! Za valentinovo darilo mu naroči vsa orodja tega sveta, opremo za hobije in elektroniko, ki jo za to potrebuje! Kje? V Shoppster, seveda!

Foto: pexels.com

V Shoppster boš našla absolutno vse, kar tvoj fant potrebuje, da postane mojster, električar, tesar ali pa deklica za vse. Od tistega, kar potrebujeje za merjenje, tistega, kar spaja stvari skupaj, do tistega, kar se koristi … za karkoli že. Če ti je kadarkoli omenil, da potrebuje karkoli v tem kontekstu, to zagotovo najdeš v Shoppster. Vse to, ne da bi morala globoko pogledati v denarnico, da bi navdušila svojega partnerja z idealnim darilom za valentinovo!

Če pa si že ravno v nakupovalnem vzdušju, izkoristi priložnost in v košarico dodaj še vse tiste drobnarije, ki jih vedno potrebuje za svoja popravila ali projekte. Če jih ne boš izkoristila za valentinovo darilo, pa jih lahko vedno prihraniš za naslednjo priložnost - po teh cenah je vredno klikniti še nekajkrat in se rešiti težav, ki pretijo v prihodnosti.

Torej, kaj mu boš kupila za valentinovo?

Vprašanje je popolnoma na mestu - vsi moramo dobro premisliti, da bi dobili idejo za darilo, ki bo vredno nakupa. Res je, da ni najlažja naloga nakupovati za nekoga, ki nam toliko pomeni. A zapomni si - samo ti najbolj poznaš svojo sorodno dušo in veš, kaj jo bo razveselilo na ta poseben dan.

Med temi štirimi trgovinami boš zagotovo našla idealno valentinovo darilo za partnerja in to po ugodni ceni - tako ostane tudi nekaj sredstev za steklenico dobrega vina ali za romantično večerjo v dvoje.

In ne pozabi, materialno darilo je najmanj pomembno. Kot bi rekle naše babice: Najpomembnejše je, da se imata rada in da vama je lepo, tudi ko ni valentinovo.

Ana Krce - Mega Kuponi

Ana z izostrenim čutom za popuste in talentom za odkrivanje skritih ponudb, vsakodnevno pomaga našim bralcem pri iskanju najboljših spletnih popustov.

Z večletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine, pazljivo spremlja trende in ponudbe lokalnih spletnih trgovin, da bi MegaKuponi postali središče za pametne kupce, ki iščejo največje popuste.

Kadar ne išče naslednjih velikih popustov, Ana uživa v potovanjih, učenju tujih jezikov ali iskanju novih restavracij z edinstveno ponudbo.