Najbolj pogosta vprašanja

Kako lahko izkoristim kodo za popust?

Spletno kodo za popust lahko uporabiš pri spletnem nakupu v spletni trgovini tako, da jo vneseš na določeno mesto v svoji košarici s z izbranimi izdelki.

Kam naj vnesem kodo za popust?

Koda se ponavadi vnese po izbiri želenih izdelkov, preden se izvede plačilo. Natančno mesto za vnos kode se lahko razlikuje od trgovine do trgovine. Najpogosteje je najdeš v košarici, označeno z besedami "Promo koda", "Koda za popust", "Kupon" ali podobno. Po pravilnem vnosu kode se popust izračuna v košarici, in tako lahko vidiš odstotek in/ali znesek prihranka.

Zakaj moja koda za popust ne deluje?

Vse kode, preden jih objavimo na strani, vedno preizkusimo ročno. Vendar se lahko včasih rok uporabe kode ali akcije spremeni ali pa je lahko določen izdelek izključen iz ponudbe s popustom.

So kode za popust brezplačne za uporabo?

Da! Vsem našim obiskovalcem prinašamo promocijske kode, akcije in popuste popolnoma brezplačno. Ni se potrebno registrirati niti plačati za nobeno od naših storitev. Od naših obiskovalcev ne bomo nikoli zahtevali nobenih podatkov o plačilu.

Kaj je popust na prvo naročilo?

Nekateri naši partnerji ponujajo enkratni popust, ko se nov uporabnik naroči na njihove e-novice (newsletter). V tem primeru moraš najprej izpolniti njihov obrazec za prijavo na e-novice v izbrani spletni trgovini. Nato boš po e-pošti neposredno od spletne trgovine prejel/a edinstveno kodo za popust zna tvoje prvo naročilo. Ni zagotovljeno, da bo vsaka spletna trgovina ponujala to možnost. Če ima kateri od partnerjev to možnost aktivno, bomo to objavili in vedno navedli, da gre za popust ob prvemi nakupu.

Kakšna je razlika med kuponi in akcijami?

Kupon (koda za popust ali promocijska koda) je običajno beseda (npr. POLETJE) ali niz znakov (npr. p6m59si), ki jih kopiraš in uporabiš v košarici spletne trgovine, da pridobiš popust. Akcija (razprodaja ali znižanje) ne vključuje nobene kode za vnos v košarico, ampak so izdelki že prikazani z znižano ceno v spletni trgovini. Ta znižanja so običajno sezonska ali promocijska znižanja, povezana z določeno priložnostjo, npr. Valentinovo ali poletne akcije. V tej skupini ponudb lahko najdeš tudi vse popuste ob prvi nakupu iz prejšnjega vprašanja.