Transparentnost

Na portalu Mega Kuponi (v nadaljnjem besedilu "Portal"), na voljo na spletnem naslovu www.megakuponi.si, je naš cilj zagotoviti popolno transparentnost načinov služenja denarja, ustvarjanja in objavljanja vsebin ter izbora izdelkov, ki jih želimo predstaviti v vsebinah. Mega Kuponi Slovenija nudi brezplačno vsebino, vključno s kuponi za popuste in akcije, nasvete glede spletnega nakupovanja in storitve pošiljanja e-novic. Pri tem lahko kuponi in blog objave vsebujejo partnersko vsebino, s katero lahko zaslužimo manjšo provizijo, da pokrijemo stroške vzdrževanja in razvoja naše spletne strani. Del naših prihodkov ustvarimo s partnerskimi povezavami. Ko uporabnik/ica klikne na partnersko povezavo in opravi nakup, lahko dobimo provizijo. Vaša podpora nam tako pomaga, da vlagamo v ustvarjanje najboljših vsebin. V nekaterih naših objavah ali blog člankih prikazujemo tudi oglase, ti pa lahko ustvarijo prihodek na podlagi števila prikazov in klikov. Lahko ste prepričani, da skrbno preučimo izdelke in storitve, ki jih ocenjujemo in priporočamo, naši avtorji blog člankov pa so strokovnjaki na svojem področju in zelo dobro poznajo različne proizvajalce, ponudnike storitev in razpoložljive izdelke, o katerih pišejo v našem blogu. Več o načelih pri ustvarjanju vsebin si lahko preberete na povezavi Uredniške smernice. Poleg tega naše partnerske povezave nikoli ne povzročijo, da kupec plača več za izdelek ali storitev. Pravzaprav lahko kupci, ki kupijo prek povezav na portalu Mega Kuponi, v številnih primerih prejmejo popust ali promocijsko ponudbo naše partnerske trgovine, kar pomeni nižjo ceno izdelka. Spletne trgovine plačajo partnersko provizijo, kupci pa pri tem nimajo nobenih stroškov. Storitve našega portala so za kupce povsem brezplačne in jih lahko uporabljate brez omejitev. Ob tem je pomembno poudariti, da ves čas skrbimo za vašo zasebnost in se lahko sami odločite ali želite sprejeti piškote ali ne. Več o tem lahko preberete v naši Politiki zasebnosti. V kolikor se prijavite na naše e-novice, vaš e-poštni naslov varno shranimo in ga ne ne delimo ali prodamo tretjim osebam.

Zavrnitev odgovornosti glede vsebine portala

Informacije, ki jih portal posreduje na spletni strani megakuponi.si, so zgolj informativne narave. Čeprav si prizadevamo, da so informacije, ki jih objavimo, čim bolj točne in natančne, ne dajemo nobenih jamstev, izrecno ali implicitno, v zvezi s točnostjo, ustreznostjo, veljavnostjo, zanesljivostjo, razpoložljivostjo ali popolnostjo katerihkoli informacij na portalu.

Pod nobeni pogojem ne bomo odgovorni za kakršnokoli izgubo ali škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe portala ali zanašanje na kakrškoli informacije, ki so na njem na voljo. Vaša uporaba portala in zanašanje na kakršnekoli informacije na njem, so izključno na vašo lastno odgovornost.

Zavrnitev odgovornosti za spletne strani tretjih oseb

Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge spletne strani ali vsebino, ki pripada ali izvira od tretjih oseb. Tovrstnih zunanjih povezav nismo raziskali, spremljali ali preverili točnosti, ustreznosti, veljavnosti, zanesljivosti, razpoložljivosti ali popolnosti. Ne jamčimo, ne podpiramo ali prevzemamo odgovornosti za točnost ali zanesljivost kakršnihkoli informacij, ki so na voljo prek tretjih oseb.

V nobenem primeru ne bomo odgovorni za spremljanje transakcij med vami ter prodajalci izdelkov ali storitev tretjih oseb. Z uporabo našega portala potrjujete in se strinjate, da naš portal ni odgovoren za dostopnost tovrstnih zunanjih spletnih strani ali virov in ni odgovoren za vsebino, storitve, izdelke ali drugo gradivo, ki se nahajajo ali so na voljo na teh spletnih straneh. V kolikor se odločite za dostop do katerekoli spletne strani, povezane z našim portalom, to storite na lastno odgovornost.