Več o nas

Kdo smo mi?

Mega Kuponi je slovenska spletna stran za kupone in akcije. Naša misija je preprosta - pomagamo ti prihraniti čas in denar pri spletnem nakupovanju. Pri več kot 25 kategorijah izdelkov smo se povezali z lokalnimi in globalnimi blagovnimi znamkami, da ti lahko kadarkoli predstavimo najboljše kode za popust in akcije.

Kako deluje spletna stran Mega Kuponi?

V ponudbi na naši strani imamo prek 2000 kuponov in 70 partnerskih trgovin, zato je potrebno veliko dela, da najdemo najnovejše ponudbe za naše uporabnike. Naša ekipa vsak dan zbere nove ponudbe in naloži nove promocijske kode, sezonske akcije in popuste. Poleg tega se lahko prijaviš na naše e-novice in najboljše kupone prejmeš neposredno v svoj e-poštni nabiralnik. Vse to je popolnoma brezplačno! Prihranek denarja in časa brez dodatnega truda in registracije je precej dobra stvar, ampak kje je trik? Dobra novica je, da trika ni. Ko uporabiš eno izmed naših kod za popust ali akcijo, prejmemo majhno provizijo od trgovca. Našo stran in vse ponudbe lahko torej uporabljaš brez kakršnih koli obveznosti!

Naši partnerji

Sodelujemo z različnimi trgovci in nenehno razširjamo naša partnerstva. Med nekatere izmed naših najbolj priljubljenih spletnih trgovcev spadajo Eobutev.si, eyerim.si, MODIVO, Sensilab, Klarstein, Factcool in Pravi moški. Celoten seznam aktivnih trgovin najdeš tako, da klikneš na "Trgovine" v meniju. Naša spletna stran je na voljo tudi v tujini - najboljše srbske spletne kupone najdeš na megakuponi.rs, najboljše hrvaške spletne popuste pa na megakuponi.hr.