Uredniške smernice

Kdo smo?

Zavedamo se, da obstaja ogromno spletnih strani, ki nudijo nakupovalne nasvete, vendar koliko od njih jih redno objavlja najnovejše vsebine, ki ti lahko pomagajo pri prihranku denarja in časa ali pa te navdušijo, da poskusiš nekaj novega? Naše poslanstvo na Mega Kuponih je opolnomočenje potrošnikov z zagotavljanjem najboljših spletnih kuponov in popustov ter vodnikov za najbolj donosno spletno nakupovanje. Prizadevamo si, da bi bila tvoja nakupovalna izkušnja pametnejša in cenovno ugodnejša ter ti tako pomagati, da bolje izkoristiš svoj težko zasluženi denar. Tvoje zadovoljstvo je naš uspeh, mi pa smo zavezani zagotavljanju zaupanja in transparentnosti.

Zakaj nam lahko verjameš

Priporočila izdelkov našega portala so izključno uredniška, kar pomeni, da nikomur ne dovolimo, da nam narekuje ustvarjanje vsebine za naš blog. Namesto tega težko delo opravimo sami, tako da se zanašamo na naše strokovnjake, da bi ti pomagali pri pametnejših nakupnih odločitvah – saj se zavedamo, da napačna odločitev ne pomeni le izgube denarja, temveč tudi izgube tvojega časa. Naša ekipa avtorjev ustvari in pregleda vsak članek na našem portalu. V nadaljevanju teh smernic ti bomo razložili načela izvirnosti, strokovnosti in drugih dejavnikov, ki jih naša ekipa upošteva pri ustvarjanju vsebine.

Strokovnost

Naši uredniki so strokovnjaki na svojem področju, z večletnimi znanji pridobljenimi iz delovnih izkušenj ter tudi osebnih (nakupovalnih) izkušenj. Svojo strast do tehnologije, e-trgovine in ustvarjanje vsebin smo prenesli na portal, da bi zagotovili najboljšo možno izkušnjo spletnega nakupovanja – navsezadnje tudi sami uporabljamo kupone in kupujemo po akcijskih cenah.

Integriteta avtorja

Članki, ki zahtevajo strokovno znanje na določenem področju, so napisali avtorji z ustreznimi kvalifikacijami in izkušnjami. Vsi avtorji naših blogov navedejo svoje polno ime, fotografijo in življenjepis, v kateri poudarijo svoje strokovno znanje o temi, ki jo pokrivajo. V kolikor si želiš ogledati vse avtorje, ki trenutno pišejo članke na našem blogu, si oglej naš pregled avtorjev.

Politika izvirnosti

Naš cilj je zagotoviti izvirno in uporabno vsebino. Od vseh avtorjev blogov pričakujemo, da bodo spoštovali vse veljavne zakone in standarde ter da bodo ustvarjali izvirne vsebine s svojega strokovnega področja in/ali na podlagi lastnih izkušenj.

Umetna inteligenca (AI)

Prizadevamo si zagotoviti najkakovostnejše vsebine, ki jih ustvarjajo ljudje – za ljudi. Objavljanje samodejno ustvarjene vsebine, ustvarjene z orodji AI ali podobno programsko opremo, je v nasprotju z našimi smernicami. S ponosom lahko izjavimo, da je naša vsebina 100% izvirna in ustvarjena s strani naših avtorjev.

Preverjanje veljavnosti

Naši avtorji potrjujejo, da so vse informacije o kuponih in razprodajah ter vsebina blogov, točne v času objave. Članki na blogu se tudi po objavi redno pregledujejo in po potrebi dopolnijo.

Integriteta uredniškega postopka

Zavezani smo h kakovosti in zanesljivosti naše vsebine in uredniškega postopka. Avtorji naših blogov nenehno pregledujejo vso vsebino, da bi zagotovili njeno ažurnost, točnost in da so potrebe naših bralcev na prvem mestu. Vsak članek vsebuje ime, življenjepis in povezavo do več informacij o vsakem avtorju, ki je sodeloval pri pisanju.

Točnost in popravki

Naša ekipa redno pregleduje predhodno objavljene članke, da bi zagotovila kontinuirano objavo točnih, popolnih, ustreznih in posodobljenih informacij. Po postopku posodobitve članka se sprememba označi z datumom, da se bralcem pokaže popolnost in točnost informacij. V vsakem trenutku lahko bralci jasno vidijo datum objave in (če obstaja) datum posodobitve vsakega bloga na našem portalu. Prav tako se zavzemamo, da bralce obvestimo, ko pride do napake in jo tudi popravimo. Ko odkrijemo večjo napako v dejstvih, bomo članek čim prej popravili in dodali opombo o popravku. Vsi popravki bodo jasno označeni, datirani in bodo vsebovali informacije o tem, kaj je bilo popravljeno. Podpiramo udeležbo naših bralcev pri naši stalni zavezanosti natančnosti in preverjanja dejstev. V kolikor menite, da smo v katerikoli vsebini objavili dejansko napako, nas o tem obvestite in sprejeli bomo ustrezne popravne ukrepe. Morebitno napako lahko sporočite po e-pošti na vsebina[@]megakuponi.si z naslovom "Napaka".

Sponzorirana vsebina

Strogo ločujemo med oglaševanjem in uredniško vsebino. V skladu z našim poslanstvom zagotavljanja koristnih informacij, ki ljudem pomagajo pridobiti navdih in kupovati pametneje, smo predani objavljanju celovitih mnenj in nakupovalnih vodnikov. Naši blog članki temeljijo na raziskavah, saj naši avtorji ne vključujejo izdelkov, ki jih sami ne bi uporabljali ali za katere ne menimo, da bi bili koristni za naše bralce. Ko bralci obiščejo partnerske povezave v naši vsebini, lahko prejmemo provizijo ob nakupu, vendar pa nikoli ne prejmemo nadomestila za vsebino naših priporočil. Avtorjem portala je prepovedano dajanje prednostne obravnave komerkoli (podjetju, partnerju, spletni strani) na podlagi njihove povezave z osebo ali podjetjem, ki ima v lasti ta vir. Vsi avtorji in uredniki so odgovorni za razkritje morebitnih nasprotij interesov, ki bi lahko ogrozila njihovo zmožnost zagotavljanja poštenih in nepristranskih informacij.

Recenzije izdelkov

V prizadevanju, da bi bralcem pomagali sprejeti najboljše nakupne odločitve, raziskujemo široko paleto izdelkov, da bi ustvarili priporočila avtorjev s strokovnim znanjem v vsaki kategoriji izdelkov, ki jih pokrivamo. Izdelke in storitve ocenjujemo na podlagi njihove kakovosti, učinkovitosti in enostavnosti uporabe. Za določene, vendar ne za vse izdelke, ki jih priporočimo, prejmemo provizijo, v primeru da kliknete na spletno stran trgovca in opravite nakup. Za več informacij o načinih kako služimo denar, si oglejte našo Politiko transparentnosti.

Kontaktiraj nas

V primeru vprašanj, pripomb ali mnenj, ki jih želiš deliti z našo ekipo, nas kontaktiraj po e-pošti na vsebina[@]megakuponi.si.