Poslovno sodelovanje

Dobrodošli na naši partnerski strani, kjer lahko izveste vse o oglaševanju na našem portalu in prednostih tovrstnega sodelovanja

Do you want to read this page in English? Click ⁨here!

Spletni kuponi in oglaševanje

Ali ste vedeli, da kar 66% spletnih kupcev pred nakupom počaka na znižanja in da jih kar čak 91% občasno najprej poišče spletne kupone, preden izbere izdelek in opravi plačilo? Zato lahko v času, ko se večina kupcev nakupovanja loteva bolj varčno, spletni kuponi bistveno pripomorejo k prepoznavnosti vaše blagovne znamke in spodbudijo kupce, da naslednji nakup opravijo prav v vaši spletni trgovini! V primeru sodelovanja z nami, se bodo vaši kuponi in ponudbe pojavili na zaslonih kupcev ravno v trenutku, ko bodo razmišljali o nakupu in morda jih bo koda za popust spodbudila, da kupijo želeni izdelek pri vas in ne v kateri konkurenčni trgovini.
MegaKuponi prednosti oglaševanja
MegaKuponi prednosti oglaševanja

Affiliate sodelovanje

Naš portal je član vseh regionalnih in svetovnih partnerskih mrež, v kolikor pa še nismo vključeni v vaš affiliate program, nam to javite in z veseljem bomo vzpostavili sodelovanje in izboljšali prepoznavnost vaše ponudbe!

PPC oglaševanje

Plačajte le za rezultat – torej za klik do vaše spletne trgovine! Način oglaševanja brez skritih stroškov in negotovosti je kot nalašč za manjša in srednje velika podjetja, ki želijo razširiti svoje oglaševanje in pridobiti nove kupce. Z umestitvijo kuponov v specializirane kategorije izdelkov bomo poskrbeli, da bo na vaše kupone kliknila le vaša ciljna skupina.

Kontaktirajte nas

Bodite korak pred konkurenco in rezervirajte svoj oglaševalski paket na portalu Mega Kuponi še danes. Naša ekipa vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam predlagala prilagodljive možnosti oglaševanja glede na vaše želje, proračun in širšo marketinško strategijo.

FAQ